Om

Webløsninger for firma, foreninger og private

GaWeb tilbyr webtjenester for firma, foreninger og private. Vi er en totalleverandør innen webdesign, webprogrammering og webhosting, og tilbyr alt fra svært enkle nettsteder til komplekse løsninger med mange moduler.

Foretaket

GaWeb drives av firmaet GA Hammar – Org.nr.: NO 989 460 331 MVA. GA Hammar ble opprettet i 2006 og har siden den gang opprettet flere underavdelinger. GA Hammar driver med blant annet salg av varer og tjenester på internett, webdesign, webutvikling og grafisk design.

Teknisk

Alle websider fra GaWeb lages i HTML5-formatet. I dynamiske løsninger benyttes PHP og JavaScript som programmeringsspråk. Ved behov for databaser benytter vi MySQL eller SQLite. Vi følger alltid godkjente standarder fra W3C.

GaWeb tenker først og fremst på sluttbruker, altså den som skal lese/bruke nettstedet. Da er det viktig å tenke på blant annet brukervennlighet, design og oversiktlighet. Det hjelper lite å ha en fancy hjemmeside hvis ingen finner fram på den.

Trenger du et nettsted for deg, ditt firma eller din forening?

Kontakt oss på epost@gaweb.no eller bruk kontaktskjemaet for et prisoverslag på en løsning tilpasset akkurat ditt behov.